22.04.2011 – Sunt în familie… Mereu în familie

22.04.2011 – Sunt în familie… Mereu în familie

Vineri

Iar mă doare capul. Azi fac pauză. Nu-mi mai iau bere. Vinerea mare. Vreau să ajung la prohod. Să stau printre babe şi moşi şi să cânt. Mă simt atât de bine. Dă-te jos din pat, apă, pastă de dinţi, bani de buzunar, sandwish-uri, alerg şi iar alerg. Nu vreau să mai întârzii la muncă. E ultima zi până pe 26. Câte am pe cap. Tre să mă întorc în cămin, să-mi spăl vasele, caserolele, să strâng laptopul, cearceaful şi să îmi fac bagajul. Dar mai încolo. Iar sunt primu’ la libră. Mă sprijin de tocul stâng al uşii şi aştept. Arunc un ochi pe vitrină. Nu s-a schimbat nimic. Cărţi de copii şi cărţi religioase.

Iar lumină, apă, neoane, muzică, calculator. În sfârşit, linişte. O oră de linişte până vine cu marfa. Mai pot citi ceva. Nu mai am mult. Scot fisa din birou şi o introduc în automat. Cafea cu lapte cu gust de parfum. Ce mă-sa mare, iar are aromă prostia asta ?

– Dana ce au băgat, frate, aştia în cafea ?

– Vezi că e de la pahare. Nu vezi cum miros ? Ia-ţi şi tu d-alea albe.

– Mersi.

Mă trântesc pe scaunul rotativ, ce lasă urme de jeg pe gresie şi închid ochii. Mi-e un somn de bubui. O gură, aromă de cafea şi lapte diluat cu apă. Pupilele se deschid, un frison îmi străbate tâmplele, ceafa, costele, mâinile şi inelele. E ok.

Doar 9 şi 20. Mai e până la 11 când vine Clau cu marfa. Îmi lipesc o palmă pe frunte. Băga-mi-aş, iar am uitat de site. Urc scările, cer fişa cu cărţi şi alearg. 5 doar. Parfum. Le găsesc în 2 minute, le bifez şi mă arunc în lectură. Se simte că azi e sărbătoare, lume puţină şi chef de stat. E cald. Piţipoance la mânecă scurtă, la cracii goi şi cu ţâţele în gât. Îmi clătesc ochii îndeajuns.

– Bună ziua ! Domeniul sexualităţii pe unde-l aveţi ?

Ce pula mea, frate, aştia se fut şi în vinerea mare  ?

– Haideţi cu mine. Doriţi o carte anume ?

– Da, aş vrea o carte despre sexualitate pe înţelesul copiilor.

Să mă fut.

Azi e ziua orgiilor mamă-fiică ? „Da, avem o carte, Sexul la adolescenţi”, dar în format mic.

– Aaa, nu asta. Vreau una cu poze, format mare. Am văzut una la târg, dar n-am avut bani.

– Avem în format mare, dar generală, nu axată pe vârste. Mai explicită ce-i drept, dar cred că ar fi bună.

– Nu,  o vreau pe aceea.

Femeie, eşti proastă ? De unde căcatu’ meu să ţi-o scot dacă n-o avem?

– Dacă sunteţi interesată, vă pot arăta „Sexul – manual de instrucţiuni”.

– Daţi-mi-l să mă uit un pic pe el. Răsfoieşte două pagini. Nu, nu e ce caut eu.

Femeie, te duci acasă, deschizi jaful tău de calculator, scrii în bara de comandă www.redtube.com şi cauţi acolo. Vrei cu fete de şcoală, cu adolescenţi, cu lesbiene, cu homosexuali, oral, anal, animal, cu ce nu-ţi trece ţie prin cap. Vrei să înveţe ceva ? Are câte poze vrea ea. Hai, lasă-mă, că n-am chef de tine!

– Da, mulţumesc! O zi plăcută.

– Asemenea. La revedere !

În rest program normal. Aranjat cărţi, glume între colegi şi urări de bine.

E 3. Am plecat. Mă aşteaptă Zoe. Ce timp nasol. O să înceapă ploaia. Dă-i şi aleargă în cămin. Mănâncă pe apucate, constată că n-ai pâine, trage o ţigară pe fugă şi sună la taxi.

– În trei minute…

Din trei s-au făcut 15. Sun iar. Comanda nu a ajuns. Două minute. Vine o răpciugă de taxi, alergăm prin ploaie şi îndesăm bagajele în portbagajul mic. Ne-a oprit în cea mai mare băltoacă. Plouă cu butoiu’ şi o simt până în chiloţi. Maşina de Pucioasa era pe jumătate plină cu o oră înainte de plecare.

Gata. Mi-am găsit loc. Ies la o ţigară, mă duc să-mi iau apă, mai vorbesc cu nişte prieteni şi aştept să plec. Player-ul l-am încărcat în cămin. Bag căştile cât mai aproape de timpan şi ridic volumul. Iar manele pe fundal. Şofer idiot, manelar jegos cu creier epilat. Dau rocku în blană. Copilul de lânga mine se sperie, zice c-am înnebunit de ascult aşa tare. Las’ că mere şi aşa.

Plecăm. Şterg de-mi sar capacele acelaşi geam lins de capetele nespălate ale glodenarilor. Nu sunt rasist, dar mă disperă. Să se mai spele, că nu le-or pica oasele ? Şi tot şterg, tot şterg, îmi consum tot pachetul de şerveţele. Degeaba. Mă las bătut. Muzica mă calmează, dar sunt la fel de ud ca în gară. Tremur şi îmi strâng iubita în braţe. Nu mai avem mult. Gropi, serpentine, biserici luminate cu lumânări, oameni pestriţi pe străzi, vile adormite şi lehamite. Voi ajunge…

Acasă… pupături, mâncare, schimb şi un film bun. Mă simt bine. Sunt în familie… Mereu în familie.

Dorian Dron

Dacă doriți să revizitați BlogulLor  în căutare de noi articole, dați-ne un Like pe pagina noastră de Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Articole asemanatoare