Paul Şerban

Paul Şerban

Ce caut eu aici?!

Confused Travolta

Bună întrebare, ce căutăm cu toții peste tot? … dar lăsând metafizica la o parte, a face pe bloggerul nu e stilul meu. Sincer vă spun că nu știu ce voi scrie și cât, însă va fi puțin diferit față de ceea ce cred că a fost publicat aici până acum.

Este ceva plăcut în a nu ști ce aduce viitorul, o eliberare de presiuni. Presiunea de a excela, de a face treabă bună, de a mulțumi lumea etc.

Feedback-ul vostru va fi crucial în dezvoltarea blogului în viitor iar eu voi îmbrățișa cu drag critica voastră dacă va fi una constructivă sau de tip trolling.

I like trolls, trolls are my jam!

Speaking of jam, vom dezvolta puțin partea muzicală a blogului. În direcții multiple și străine, după cum ne va lovi inspirația vom analiza, dezbate sau pur și simplu admira ce piese ne face părul de pe mâini să se ridice. Până la urmă așa îți dai seama cel mai bine dacă o piesă este reușită, nu-i așa?

Nu promit nimic, după cum v-am spus, blogging isn’t my style, dar voi scrie în mare parte ficțiune pentru ca despre cotidian puteți citi pe mii de alte site-uri. De asemenea îmi voi da cu părerea mai mult sau mai puțin calificată cu privire la ceva muzică, la ceva tech stuff sau orice altceva frumos ce îmi mai atrage ochiul sau urechea. Însă nu voi neglija părțile urâte așa că să nu vă supărați pe Dodo dacă veți citi ceva înjurături mai plastice prin textele mele. Suntem cu toții maturi pe aici și dacă nu, atunci e vina lui Dodo că nu a pus filtru de vârstă ca pe site-urile porno. Am zis! Dăm vina pe Dodo.