Termeni şi Condiţii

Utilizarea acestui site presupune că sunteți de acord cu termenii și condițiile prezentate mai jos:

DREPTURI DE AUTOR

Conținutul site-ului este, în totalitatea lui, proprietatea persoanei fizice: Dorian Dron, exceptând materialele colaboratorilor oficiali. Copierea și utilizarea conţinutului, fără a obţine în prealabil acordul BlogulLor sau al proprietarului de drept, sunt interzise și ilegale.

UTILIZAREA INFORMAȚIILOR PERSONALE

Încercam prin mijloacele tehnice, actualizate după noile politici europene, să păstrăm informaţiile pe care ni le transmiteţi confidenţiale. Cum vorbim despre un mediu online, securitatea transferului de date nu poate fi garantată în proporţie de sută la sută. BlogulLor nu este răspunzător de daunele provocate prin transmiterea neintenţionată sau rău voită a unor informaţii de natură personală pe diferite căi informatice: mail, linkuri suspecte ce conţin părţi din adresa web oficială: https://blogullor.ro ori reclamă ce nu aparţine site-ului, dar care conţine denumirea/logo-ul lui.

REFERITOR LA INFORMATIILE DE PE SITE

Nu răspundem de conţinutul, calitatea sau natura comentariilor introduse de vizitatori. Orice abatere de la un limbaj adecvat, ce conţine injurii atât la adresa conţinutului, cât şi asupra autorului/editorului sau administratorului, împreună cu acuzaţii rasiale, xenofobe sunt interzise şi atrag în mod obligatoriu nepublicarea lor. De asemenea, publicarea oricărui mesaj pe site nu va fi instantanee, ea trecând printr-un proces de analiză.

Nu răspundem de site-urile la care se ajunge prin legături de pe acest site sau de nivelul lor de securitate, de modificarea anumitor conţinuturi video de pe YouTube ce nu conţin drepturi de difuzare sau de citatele preluate din articole ce pot intra în contradicţie cu anumite politici locale sau naţionale.

În timpul utilizării, dumneavoastră ca utilizator direct, vă angajați să respectați legile în vigoare și să nu desfășurați activități care să pună în pericol funcţionarea corectă a site-ului sau a serverului, prin accesări ilegale de tip hacker sau adiacente. De asemenea, vă angajaţi să nu modificaţi sau să copiaţi conţinutul afişat pe site şi pe canalele media aferente, fără acordul proprietarului de drept sau a deţinătorului site-ului. Orice reproducere, multiplicare sau creare de produse publicitare în scopul obţinerii de surse de venit în numele site-ului blogullor.ro, fără a avea aprobare, intră în ilegalitate şi se pedepseşte conform legii.

MODIFICĂRI

BlogulLor își rezervă dreptul de a modifica termenii și condițiile de față, fără vreo notificare prealabilă. Modificările vor fi afișate în secţiunea Termeni și Condiții și vor intra în vigoare din momentul în care acestea au fost actualizate.Utilizarea site-ului în continuare înseamnă acceptarea implicită a acestora de către dvs.

LEGISLAŢIA APLICABILĂ

Termenii și condițiile de utilizare se supun legislației române în vigoare.