Dorian Dron – Vreau s-o FucK… actul I

Dorian Dron – Vreau s-o FucK… actul I

Vreau s-o fUCK…

de Dorian Dron
(comedie dramatică în 4 acte)

Personaje:
Anton – 24 ani, în relaţie cu Ada de 10 ani; nimic oficial.
Pavel – 24 ani, prietenul lui Anton, rocker împătimit.
Ada – 22 ani, iubita lui Anton.
Crina – amanta de o seară a lui Anton.
Iulia – amanta de mai multe seri a lui Pavel.
Barmanul – 35 ani, musculos, tuns zero.
Grig – personaj absent, proxenet.

Actul I

( Acţiunea se petrece într-un apartament cu două camere. În sufragerie o masă cu multe cărţi, două beri, un birou şi un laptop deschis. Semiîntuneric, o lampă deschisă. Se aude soneria. Intră Pavel. )

Pavel (uşor transpirat, frecându-şi palmele) : Gata ? Ai rezolvat-o ?

Anton (nedumerit, citind o carte): Pe cine ?

Pavel: Pe Ada !

Anton (după un moment de linişte): Păi am tot rezolvat-o de 10 ani. Nu dă semne că s-ar opri. Îi place mai mult în baie. Sau…

Pavel (precipitându-se): Sau în p**a mea ! Ce căcat am vorbit cu tine ieri, bolnavule ?!

Anton (liniştit): Că o să vii pe la mine !

Pavel: Şi ?

Anton: Şi o să bem ceva ?

Pavel: Şi ?

Anton: Şi-o s-o facem (cântând) latăăăăă pânăăăă dimineaţăăăă !

Pavel: Hai că te apropii !

Anton: Şi o să uităăăăm de noiiii !

Pavel: Bă cap de sifon, nu mai urla aşa că sperii vinul ! (şi arată două sticle ascunse în geacă). Adu-ţi aminte. Am fost noi ieri la crâşmă ?!

Anton: Fost !

Pavel (trosnindu-şi degetele): Şi am vorbit la crâşmă, nu ?

Anton: Vorbit !

Pavel (ca unui copil de clasa I): Ce am vorbit noi la crâşmă ?

Anton (scăprinându-se): Despre tâţe, buci, cururi; bere… bere… (cade pe gânduri) A, şi să nu uit despre mineeeeeeee !

Pavel: (gesticulând) Al dreacu’ narcisit. Vorbeam despre noi doi, NOI DOI. Înţelegi ?! Tu şi eu, aici, azi, acum, zbumţi-zbumţi. Partyyyy ! Ce p**a mea, ai probleme cu ficatul ?

Anton: Cu inima ! de-ai ştii cât m-a durut azi ! Cred că a fost expirată berea de ieri, pe bune. Mă cam roade niţel şi stomacul !

Pavel: Bă, tu faci mişto de mine, zi, faci mişto de mine ? Ce dreacu ai fumat ?

Anton: Kent !

Pavel: Frate, eşti normal ? Du-te şi dă-ţi cu apă pe faţă, poate îţi revii ! Mă scoţi din pepeni !bere_heineken
Anton: …

Pavel: Am vorbit cu tine ieri că azi ne distrăm. E ziua ta, bolnavule ! (Îl strânge în braţe) Hai că sunt pe drum, tre să apară într-o juma de oră. Pregăteşte-te ! Nu sta ca dobitocu aici ? Zi, pe bune acum, ai rezolvat-o pe Ada ?

Anton (devenind serios): Cine să vină ?

Pavel: Fetele, man, fetele ! Nu te mai prosti că nu e de glumit cu asta ! Au zis că la 4 sunt aici şi tu habar n-ai despre ce vorbesc ?

Anton: Păi n-a fost vorba că nu dăm petrecere ? De unde bani ! N-am niciun chior în buzunar. Am vorbit că bem o bere două şi apoi ieşim în oraş. N-ai zis că faci cinste ? (ia o gură din bere) Despre ce fete vorbeşti ?

Pavel (încercând să se stăpânească cu greu): Frate, am fost ieri la crăşmă…

Anton: Ştiu asta, treci peste detalii…

Pavel: Şi am vorbit că azi îţi aduc două tipe. Una pentru tine, una pentru mine. Ţi-am mai spus că e plăcerea mea şi nu te costă nimic. Aşa pentru că mi-eşti drag şi pentru că e ziua ta ! Am mâncat căcat două ore încercând să te conving să scapi de Ada să putem face şi noi una alta, aşa ca în studenţie. Iar tu ai fost de acord. Ce-i drept după 5 sticle cine nu ar fi de acord ? Deci, e mocaaaaaa ! Zi acum, ai scăpat de Ada ?

Anton: Bă, tu n-ai vorbit serios ieri !! Am crezut că glumeşti, ce naiba ! Nu pot să-i fac aşa ceva. Mai fac mişto de ea când mă uit după vreo fată, dar asta nu. Serios acum ! Suntem de 10 ani împreună. Alţi dobitoci deja au borac acasă şi sunt cu pirostriile puse. Nu, pe bune, chiar nu pot. Am crezut că te răzgândeşti !

Pavel (pierzându-şi controlul): Omule mă bagi în belele ! Am stat ieri cu tine 5 ore să te conving de chestia asta. Ţi-am auzit toate aberaţiile în legătură cu Ada. Că nu vrei, că ea nu a făcut-o niciodată, că o iubeşti şi nu poţi s-o răneşti şi alte sute de frecţii d-astea. În anu II ce-ai făcut ?! Zi, mă, ce-ai făcut ? A fugit puţin pe acasă şi ţi-ai şi tras-o cu Vivi. Atunci nu mai erai aşa de speriat şi acu dîrdăi ca un bou !

Anton: Lasă mă, că aia a fost altceva ! Eram certaţi ! Ţi-am mai zis că…

Pavel: Lasă vrăjelile ! Ştiu de ce eşti în stare. Dă-o în p**a mea frate, pe bune. Le-am chemat, sunt pe drum. E în joc şi reputaţia mea. Ieri erai încântat, că ai mai vrea şi tu o prospătură, să mai lingi şi tu un sfârc nou şi să ţi-o mai sugă şi altcineva! Acum iar o dai cu mucii în baltă. Pe bune frate, hai să spargem podeaua ! Parcă ar fi petrecerea mea, aşa trag de tine ! Mai relaxează-te şi tu că doar nu eşti în azil. Ai 24 de ani…

Anton: Gata, mă, gata ! O sun, ho. Adu-mi telefonul de pe birou ! Sau lasă ! Stai că mă ridic io ! … Alo, ce faci ? A, fain, ştii… (Anton iese din scenă)

Pavel (doar pentru el): Mă omoară ăsta. Una vorbesc cu el şi alta face. Nu era mai uşor şi mai simplu să fi rezolvat de ieri problema ! Nu mai aveam niciun stress. Stau acum ca un bou să aştept să o convingă pe aia, de parcă n-o fac pentru el. Un pic acolo de mişcare, un sutien aruncat pe lustră, un ştramp rupt cu unghile. Ahhh, şi un sfârc, da , un sfârc pe care să stea alt sfârc şi buzele să se atingă. Să intre limba până în timpan, şi să coboare pe gât, pe piept, ohhhhh daa. Şi, şi o pi**a rasă, pe care s-o mângâi, s-o simt doar a mea, a mea, Ohhhhh daaaa…

(Intră Anton)

Anton (gesticulează): Ce-ai măi orgasmule ? Ce ragi ca un apucat ! Vezi că ţi s-a sculat ceva acolo. Da, acolo între pantaloni !

Pavel (nerăbdător): Deci, ai rezolvat-o ?

Anton: Da.

Pavel: Ce i-ai zis ?

Anton: Că m-a sunat văru şi tre’ să ajung acasă urgent!

Pavel: Şi te-a crezut ? Tocmai azi, de ziua ta ?

Anton (cu capul plecat): Da.

Pavel: Bă, eu nu cred. La cum o ştiu pe asta, nu se lasă aşa uşor prostită. În plus cu ce ajungi tu acasă, că n-ai maşină ?

Anton: Cu aia de trei.

Pavel: Păi e patru !

Anton (enervat): Nu mă mai f**e atâta la icre. Ma-să ! cu aia de 6. Important e că a crezut ! Ce puii mei să fac ! N-aveam nimic mai bun de minţit. Trebuia să vorbeşti tu, că le ai cu d-astea îmbârligate.

Pavel: Nu-i semn bun, frate! Să nu de-a dreacu să vină că am belit potârnicea ! Asta te spânzură !

Anton (la fel): Acu’ fie ce-o fi ! Faptul e consumat ! Hai, ia o bere şi să vedem ce facem ! Când ai zis că vin alea?

Pavel: În 15 minute de acu’ o juma de oră !

Anton: Hai că mă duc să mă îmbrac ! În ce să mă îmbrac ?!

Pavel: (ridicând vocea) În chiloţi ! De unde vrei să ştiu io ! Ia şi tu ceva pe tine mai acătării că nu mergi la slujbă ! Ia tu un boxer roşu, un tricou mulat, ceva de bun gust.

(iese după Anton)

(Se sting luminile)

Dorian Dron

masti

Pozele sunt preluate, in ordine, de pe site-urile:

1. casadex.ro

2. ladadebere.blogspot.com

3. sfnectariecoslada.ro

Un comentariu

  1. Pingback: În minte am un neon - BlogulLor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Articole asemanatoare