Cu brainyapps.ro îţi creezi o aplicaţie Android de la zero cu costuri minime

Cu brainyapps.ro îţi creezi o aplicaţie Android de la zero cu costuri minime

Astăzi mă voi abate de la tematica site-ului: Literatură şi Muzică, pentru a vă anunţa că tehnologia este cu mult mai aproape de noi decât v-aţi imagina. N-aş vrea să pornesc de la premiza unei utopii visate peste noapte şi nici n-aş dori ca acest clişeu să atârne prea greu asupra cuvintelor de mai jos, dar aş vrea să acordăm atenţia necesară unei idei create în sprijinul atât a utilizatorilor cât şi a consumatorilor.

Pentru că astăzi vom vorbi despre ce înseamnă să-ţi creezi o aplicaţie, pe care să o customizezi aşa cum te taie capul şi pe care să o urci în Google Play, printre cele mai importante şi downloadate apps. Da, aţi auzit bine, voi sunteţi, începând de azi cei care-şi vor putea crea singuri aplicaţia dorită, fără vreun efort. Nu trebuie să ai habar despre coduri sau programare. Trebuie doar să ştii să te joci cu o pagină Word sau cu Paint.

Şi pentru a intra direct în subiect, vă prezint site-ul www.brainyapps.ro, locul unde orice idee poate deveni aplicaţie şi, cu amabilitatea voastră,  locul unde poţi ajunge vizibil mai repede decât te-ai aştepta.

Pentru că nimic nu poate fi mai simplu decât să îţi creezi un cont, cu un user, parolă şi o adresă de mail, să intri în platforma brainyapps.ro şi să începi să-ţi construieşti singur aplicaţia. Ţine cont, rezultatele sunt în timp real! Pentru că tot ceea ce lucrezi se transformă instant în preview-ul pentru device-ul cu Android.

Trebuie să ţineţi cont că platforma este incredibil de prietenoasă, arătându-ţi pas cu pas cum să-ţi alegi numele, logo-ul şi tema pentru aplicaţie, cum să-ţi pui descrierea şi cum să îţi creezi meniul. Tot ce trebuie să ştii, înainte de a te apuca de o aplicaţie, este conţinutul şi cam ce design crezi că ţi s-ar potrivi. Şi crede-mă, vei avea de unde să alegi, pentru că aplicaţia te îndrumă. Chiar şi în contextul în care nu ai o idee clară asupra imaginilor sau a categoriilor, platforma te poate sprijini să-ţi găseşti modul de expunere. Căci, până la urmă, tu creezi şi tu alegi cum să-ţi promovezi bussiness-ul. Platforma brainyapps.ro va fi cea care îţi va înlesni accesul către vizibilitate şi profesionalism, lăsându-te pe tine, atât ca utilizator cât şi ca administrator să ai acces în timp real la informaţie, fie ea de conţinut sau de statistică. Pentru că intrând în cont poţi afla direct traficul, numărul de intrări, comenzile, accesările din ţară şi din afara ei, articolele populare sau produsele cele mai vândute. În concluzie cam tot ceea ce îi trebuie unui om care ştie ceea ce îşi doreşte de la aplicaţia şi afacerea sa.

Dezvoltare aplicatii brainyapps.ro

 

Fie că vinzi un produs sau vrei să-ţi lansezi afacerea în online, platforma vine în sprijinul tău. Pentru că ea îţi pune la dispoziţie:

 

 • Pagini cu text – modul prin care ai în aplicaţie o pagină sau mai multe în care îţi poţi pune text, atât cât vrei tu, fără limite de spaţiu.
 • Galerie foto – modul prin care îţi poţi  pune în aplicaţie o Galerie foto, cu cele mai tari poze. Numai bună pentru pasionaţii de fotografie.
 • Produse/Oferte – modul prin care îţi poţi pune în aplicaţie produse sau oferte cu preţuri, poze, detalii, articole, tot ce-ţi trece prin minte să vinzi.
 • Abonare newsletter – modul cu formular abonare newsletter. Pentru abonaţii librăriilor sau site-urilor cu conţinut ce aşteaptă noutăţi.
 • Ştiri/Articole – modul de ştiri/articole, pentru cei care vor să fie conectaţi la actualitate.
 • Pagină contact personalizată – modul prin care îţi poţi pune în aplicaţie o pagină cu formular de contact, reţelele de socializare, avatarul, sau toate informaţiile ce ţin de profilul de utilizare.
 • Serviciu notificări – modul prin care poţi trimite utilizatorilor ce au instalat aplicaţia notificare direct pe telefon în timp real. Tot ce îţi trece prin cap ajunge la ei cu un simplu click.
 • Locaţie pe hartă – modul pentru a afişa o hartă cu locaţia.
 • Categorii produse/oferte – modul pentru a avea categorii la produse sau oferte.
 • Secţiuni cu poză şi text – secţiuni faine cu poză, text, iconiţă, link, cam tot ce îi trebuie unei aplicaţii.
 • Promoţii produse/oferte – modul pentru a adăuga produse sau oferte la promoţie.

 

Portofoliul Brainyapps.ro

 

În plus, Brainyapps gestionează toate aplicaţiile pe care le creezi, îţi oferă posibilitatea de a le controla simplu şi intuitiv, permiţând să-ţi consulţi facturile şi să le descarci.

Pentru că vorbim totuşi despre o muncă enormă ce stă în spatele limbajelor de programare, echipa brainyapps.ro este o echipă tânără şi motivată în încercarea de a-i crea clientului toate facilităţile. Şi ca să ajungem şi la partea pe care mulţi o preconizau poate din primele rânduri, vom vorbi şi despre preţ.

Dacă veţi avea curiozitatea de a intra pe site-urile de specialitate, o aplicaţie de tip Android poate consta undeva la 4000 de euro, dacă nu mai bine. Cum nu sunt un specialist în ale programării, dar având un job ce presupune interacţiunea cu tehnologia de ultimă generaţie, pot estima acest preţ la o valoare corectă, echitabilă. Dar echipa din spatele platformei www.brainyapps.ro vine cu ideea revoluţionară de a reduce costurile, pentru că munca este împărţită. Ei aduc platforma, cu toate utilităţile şi accesul la baza de date şi voi veniţi cu ideile. Bine, pentru a nu minimaliza eforturile şi orele de lucru, putem vorbi despre o echipă de oameni care pot crea de la zero orice idee îţi va trece prin cap. Şi, crede-mă, sunt rezistenţi la stress. Aşa că, poate pentru prima oară în societatea noastră, o echipă profesionistă oferă servicii ireproşabile la bani puţini. Şi nu, nu vă gândiţi că ce e ieftin e şi prost, cum cu siguranţă ne-am imagina. Vă asigur că serviciile sunt la fel de bune, dacă nu chiar mai bune decât o echipă de „profesionişti” care lucrează la kil’ pe un scor umflat cu pompa.

 

Tot ce trebuie să faceţi este să încercaţi. Eu, unul, am făcut-o şi aplicaţiile se încarcă instant pe orice tip de versiune Android, cu o vizibilitate directă şi cu costuri minimale.

 

Pentru a vă convinge de cum arată o astfel de aplicaţie, pe care, nu uitaţi, o puteţi crea voi înşivă, vă invit să consultaţi link-ul e mai jos:

https://play.google.com/store/apps/developer?id=WebRocks

Sau, mai simplu, poţi căuta direct în telefon cuvântul webrocks.

 

În plus, pentru a vedea preţurile, vă invit să consultaţi pagina de prezentare:

www.brainyapps.ro.

Vă vând un pont: abonamentele sunt la preţuri minimale:

@ START – cel de bază, pe 6 luni la un preţ de 60 EURO

@ RECOMANDAT – abonament pe 1an  – 99 EURO

@ AVANSAT – abonament pe 2 ani – 150 EURO

 

Cu brainyapps.ro îţi creezi o aplicaţie Android de la zero cu costuri minime

 

Dacă nu îţi vine să crezi, intră pe platformă şi convinge-te singur. Eu, unul, sunt deja acolo şi te asigur că oamenii ăştia au făcut treaba să meargă unsă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Articole asemanatoare