Legendele României

Legendele României

Am mai deschis o nouă secţiune în BlogulLor, muhaahahah :)). Nici nu ştiu a câta este şi nici cât loc mai avem în bara de meniu, dar pentru că suntem doi creatori şi doi oameni cu capul în 5 dimensiuni, căutând mereu câte o provocare, de dată aceasta ne-am gândit că nu ar strica să vă prezentăm toate Legendele ţării noastre dragi, pe oraşe, nu pe regiuni sau în ansamblu. Ştiu că este o muncă de cercetare, dar sincer suntem extrem de curioşi să descoperim toate locurile încărcate de mistere ale acestei ţări, bineînţeles şi cu ajutorul vostru, dacă doriţi să ni-l oferiţi prin istorisiri care ar putea fi completate la articolele noastre. Pentru că suntem liberi să le modificăm când vrem :)).

De-a lungul acestui an de când am deschis BlogulLor am tot căutat să ne provocăm reciproc, să ne descoperim reciproc, să găsim plăcerile şi aspiraţiile fiecăruia şi să le găsim o formă în mediul online. Uneori ne-a reuşit, uneori nu. Uneori am reuşit cu greu să scot daimonul din mine, alteori mi-a fost uşor. Câteodată Alexandra a făcut atât de multe poze pentru prăjituri şi mâncare, dar nu a mai avut când să le pună pe foaie, dar nu pentru că nu a avut timp, ci pentru că Bucătăria ei e sacră, ea trebuie să simtă şi să aibă starea necesară pentru a crea şi pentru a vă exprima pasiunea pentru aceste lucruri, ceea ce este absolut normal.

Am realizat multe într-un an, am reuşit să adunăm pe blog mai mulţi oameni decât ne-am aşteptăm (dar vă asigur că nu ne vom opri aici), am primit laude de la editura Rao, de la formaţii de muzică importante din ţară, de la scriitori, am reuşit să ne vedem visul împlinit şi pe drumul lui. Tot ce ne propunem de acum încolo este să reuşim să vă surprindem mereu şi împreună să creăm o gaşcă făină de oameni cu gusturi diverse. De accea observaţi şi caleidoscopul categoriilor noastre din meniu, pentru ca fiecare să ia ceea ce vrea şi să se exprime cum vrea.

Aşa că vă aşteptăm, că până acum, pe blogul nostru pentru a deschide Legendele României. Cu siguranţă ne vom face o lista cu destinaţiile viitoare !!!

BlogulLor vă salută !

Dorian Dron

Legendele Romaniei pe BlogulLor

Pozele sunt preluate, în ordine, de pe site-urile:

2. creat pe site-ul www.fotor.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Articole asemanatoare