Despre noi

Despre noi

BlogulLor - Cine Suntem 2016

[icon name=”battery-empty” class=”” unprefixed_class=””] Cu BlogulLor i-am dat bătaie în online prin 2013, dar nu credeam că o să mă prindă atât de tare flama scrisului în virtual. A pornit ca o poveste, ca un loc unde îmi aduceam lucrurile frumoase de peste zi, unde împărtăşeam cu Alexandra anumite convingeri, păreri, unde interpretăm imagini, filme sau mai ştiu eu ce tâmpenii ne mai treceau prin cap. Ea a fost şi cea care a dat numele blogului: BlogulLor: Ce îi place lui şi ce îi place ei. Şi a funcţionat 2 ani sub această formulă, a adunat mii de vizualizări, a trimis sute de brioşe în casele oamenilor, a fost alături de oameni încercaţi, dându-le un sfat în prag de înmormântare, a fost alături de formaţii la lansări de albume, piese, videoclipuri.

[icon name=”battery-quarter” class=”” unprefixed_class=””] Dar lucrurile s-au schimbat şi BlogulLor s-a dezvoltat şi fără noi ca un cuplu în spatele lui. A devenit un loc al oamenilor, un Blog pentru toţi, nu numai pentru noi. Aşa că am decis să îi schimb titulatura, păstrând totuşi ceva din rădăcini. De cele mai multe ori e bine să păstrezi ceva din spiritul începutului :). Din 2015 site-ul poartă tagline-ul BlogulLor: Ce le place lor.

[icon name=”battery-half” class=”” unprefixed_class=””] Şi pentru că un domeniu free nu îmi permitea costumizarea anumitor articole pe cât îmi doream, am sărit în .ro. Pe lângă faptul că am modificat tot scheletul site-ului, am şi pornit o colaborare faină cu un om la care ţin mult: Răzvan Anton, care a decis să se bage complet în proiect.

[icon name=”battery-three-quarters” class=”” unprefixed_class=””] Aşa că din 2015 BlogulLor arată altfel şi va arăta diferit şi pe viitor. Vrem să creăm o familie faină cu oameni care să scrie din pasiune şi fără reţineri, oameni simpli cu voie bună, oameni care să împărtăşească un vis sau o idee. În 2016, însă, profesia lui Răzvan nu i-a mai permis o colaborare pe care ne-o doream de ambele părţi pe BlogulLor, astfel că a decis să ia o pauză de la proiect.

[icon name=”battery-full” class=”” unprefixed_class=””] În iulie 2016 în gaşca online a intrat Paul, fratele meu de sânge, cum îmi place să-i spun, omul cu care am împărţit scena 5 ani de zile, chitaristul Atron dacă vi-l aduceţi aşa aminte. Cu el voi schimba profilul BlogulLor, în Locul unde liniştea îţi urlă în timpane, slogan care ne apropie pasiunile literare şi muzicale în acelaşi spaţiu virtual. Aşa că BlogulLor va deveni blog de muzică şi literatură, de scriere creatoare şi jurnal, cu articole şi interviuri din când în când.

Momentan în BlogulLor suntem noi: Dorian Dron şi Paul Şerban. Şi vrem să facem lucrurile să funcţioneze, să facem ceea ce ne place şi să ne implicăm în cât mai multe activităţi. De aceea am şi hotărât mutarea pe un domeniu vizibil care să nu ne limiteze elucubraţiile :))

Va aşteptăm cu o mulţime de gânduri şi proiecte în cap.

Echipa BlogulLor vă salută!

Dacă doriți să revizitați BlogulLor în căutare de noi articole, dați-ne un Like pe pagina noastră de Facebook.