Bine te-am regăsit, Paul!

Bine te-am regăsit, Paul!

Salutare dragii mei! A trecut ceva timp de la ultima postare pe BlogulLor, dar nu pentru că mi-am înecat ideile în licori, ci pentru că am fost ocupat cu romanul #ScaraAB4. Şi cum a trebuit să îi acord toată atenţia, blogul a trecut pe locul doi. Dar de azi el revine cu un spirit proaspăt şi cu o nou concept.

Iar pentru că zielele trecute anunţam pe Facebook că v-am pregătit o surpriză, luaţi de vedeţi şi să credeţi. BlogulLor începând de astăzi are un membru nou… trâmbiţe, cinele, sunetee de tobeee.. Haideţi să îi urăm un Bine te-am găsit lui Paul Şerban, fratele meu de sânge, cum bine îmi place să îi spun. Pentru cei care nu ştiţi cine este Paul, ţin să vă reamintesc de cei 5 minunaţi ani în care Formaţia Atron v-a încântat şi v-a îmbătat:).

Cu el am început proiectul Atron şi cu el am împărţit multe momente faine şi triste ale vieţii noastre. Cu el am compus muzică şi versuri, cu el am fost coleg de cameră în facultate şi apoi de apartament. Cu el m-am certat şi m-am împăcat de n ori, dar de fiecare dată ceva de dincolo de noi ne-a regăsit cu şi mai multe dorinţe şi mai puternici.

Şi acum ne va regăsi într-un nou proiect, de data asta literaro-muzical. Pentru că BlogulLor îşi schimbă conceptul de site cu multe idei şi multe articole din n domenii, într-un spaţiu în care literatura, scrierea creatoare, articolele şi interviurile se vor lua la trântă cu muzica. Ca de fiecare data, cum bine mă ştiţi ca om sincer, recunosc că aceste 2 domenii îmi sunt foarte dragi, sunt pasiunile pe care aş vrea să le duc mai departe. Şi decât să rămână pe site categorii care să nu mai fie vreodată actualizate, am preferat să le mut într-o nouă rubrică: ALTE SECŢIUNI, unde Legendele, Misterele, 10 minute, EduLor şi BloGlume vor rămâne. Asta nu înseamnă că ele vor muri în propria istorie, dar nu vor mai avea prim-planul ca în epoca trecută :).

Aşa că.. BlogulLor vine după această pauză cu un nou slogan: Locul unde Literatura îţi urlă în timpane, slogan care ne apropie pasiunile literare şi muzicale în acelaşi spaţiu virtual. De asemenea, noul concept vă invită să scrieţi pe site-ul nostru, să vă lansaţi ideile şi pasiunile.

Vrem să creăm un spaţiu al literaturii şi al muzicii unde să conteze calitatea şi unde să ne simţim ca într-o familie. D-asta am acceptat o colaborare cu Paul în proiect, pentru că el este parte din familie şi pasiunile noastre converg către acelaşi ţel. Dacă şi voi aveţi pasiuni comune cu noi, vă invităm să ne scrieţi un mail la adresa blogullor@gmail.com.

Dacă vreţi să ne cunoaşteţi mai bine, vedeţi că în secţiunea Despre Noi  Paul deja vă salută… Vă las pe voi să intraţi şi să vorbiţi cu el 🙂

În plus, vreau să îi multumesc lui Răzvan Anton pentru perioada petrecută în BlogulLor. Profesia nu i-a mai permis o colaborare pe care ne-o doream de ambele părţi, aşa că i-am respectat decizia de a lua o pauză de la proiect. Cine ştie, poate în viitor ne vom reîntâlni în acelaşi loc virtual. Până atunci îl puteţi urmări pe Teoriile unui Blogger.

Bine ai venit, maestre! Hai să rupem corzile în cuvinte!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *